Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

CrossRoad verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä. Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Rekisterinpitäjä
CrossRoad LifeStyle
Kauppiaskatu 13
20100 Turku
Y-2345053-0
tuulia@crossroad.fi
www.crossroad.fi

Rekisterin nimi
CrossRoad asiakasrekisteri

Tietosuoja
Tehdessään tilauksen CrossRoadista, asiakas hyväksyy CrossRoadin tavan käsitellä henkilötietoja. Mikäli tietoja halutaan tarkistaa, oikaista tai poistaa rekisteristä tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla tuulia@crossroad.fi tai CrossRoad Kauppiaskatu 13, 20100 TURKU

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten käsittelyyn, muuhun asiakassuhteen hoitoon, liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä rekisteröityneille asiakkaille suunnattuun markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan CrossRoadin omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietosisältö
• Verkkokaupan asiakkaiden yksilöintitiedot: asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt www.crossroad.fi sivuston asiakkaaksi rekisteröityessään. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana.
• Tiedot www.crossroad.fi verkkokaupan asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Evästeet
CrossRoad kerää www.crossroad.fi sivuston käyttäjien päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (“cookies”) ja muiden tekniikoiden avulla. Näiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin sivustoa käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt sivustolle, milloin ja mitä www-sivuja käyttäjä on selannut, mitä käyttäjä on sivustolla nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on käyttäjän päätelaitteen IP-osoite ja mahdollinen sarjanumero.

Evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa käyttäjän käyttökokemus sivustolla sekä analysoida ja kehittää sivustoa edelleen. Evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö huomioon ottaen evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin yhdistää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston tai sen osien toiminnallisuuteen. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja.

Tietojen luovutukset
Asiakasrekisteristä ei luovuteta nimi- ja osoitetietoja ulkopuolisille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusajat: 

Toimitusaika 0-3 arkipäivä!

Lähetämme tilaukset arkisin vähintään kerran päivässä!

Lisää uutuuksia kategorian tuotteilla on poikkeuksellinen toimitusaika 3-8 arkipäivää, jos tilaus sisältää molemmilla toimitusajoilla olevia tuotteita toimitetaan koko tilaus pidemmän toimitusajan puitteissa.

Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi saat sähköpostitse tilausvahvistuksen joka on hyvä säästää. Tilausvahvistuksesta löydät tekemäsi tilauksen tiedot. Jos käytät ilmaisia web- pohjaisia sähköposteja (esim. Hotmail) muista tarkistaa myös roskapostikansiosi kun tarkistat tilausvahvistuksesi.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehtoina on yleisimpien suomalaispankkien verkkomaksut joten tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset maksaaksesi tilauksen. Kun maksat tilauksen hyväksyt samalla toimitusehtomme.

• Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteillaTilaukset

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Crossroad Lifestyle toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut Oy).

Paytrail toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonkatu 7,
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181 830 (ark. klo 8-19 UTC +2/3)

• Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

COLLECTOR maksutapa

Collector Lasku/Osamaksu:

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin. 

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa. Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Crossroad.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Crossroad.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Luottoehdot Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi 


JOUSTO Lasku-ja osamaksu

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 30 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 2.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 3,90 €+ vuotuinen luottokorko 19,90). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Postitus- ja käsittelykulut

MATKAHUOLTO:
Matkahuollon lähellä-paketin toimituskulut on 3,90€. Yli 50€ tilaukset lähetämme Matkahuollon kautta ilmaiseksi. Palautuksen maksaa asiakas. Palautusmaksu on 5€ ja se vähennetään palautettavasta summasta. Kokovaihto on asiakkaalle ilmainen.
Matkahuollon asiakaspalautustunnus on 9519362.

POSTIPAKETTI: Postitus- ja käsittelykulut ovat 6,90€. Yli 130€:n tilauksista emme peri lähetyskuluja. Palautuksen maksaa asiakas. Palautusmaksu on 10€ ja se vähennetään palautettavasta summasta. Kokovaihto on asiakkaalle ilmainen.
Postin asiakaspalautustunnus on 632142.

NOUTO Turun myymälästä:
Valitessasi tavan nouto Turun myymälästä, on tuote heti noudettavissa liikkeestä aukioloaikojen puitteissa, ellei tuotesivulla ole erikseen mainittu toimitusaikaa. Nouto on aina ilmainen, eikä sisällä lisäkuluja käsittelystä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautusaika lasketaan tilauspäivästä siihen päivään jolloin asiakas jättää palautuksen kuljetettavaksi.Kun vaihdat tai palautat tuotteen, täytä tilauksen mukana tulevaan kaavakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot käsittelyn helpottamiseksi sekä virheiden välttämiseksi. Tuotteen palautuksen Crossroadille maksaa tilaaja kokonaisuudessaan. Tilitämme sinulle palautuksen yhteydessä palautettavien tuotteiden summan miinus palautuksen kulut 5-10€ riippuen käytätkö Matkahuoltoa vai Postia.
Koon vaihto on asiakkaalle ilmainen.
Emme korvaa palautuksia, jotka ylittää 14 vuorokauden palautusoikeuden.

Vaihdettavat tuotteet lähetämme Matkahuollolla.

Uutuustuotteilla, joilla on pidempi toimitusaika, lasketaan 14vrk palautusaika siitä kun paketti on toimitettu valitsemaasi noutopisteeseen. 

Palautetut/vaihdetut tuotteet tulee olla käyttämättömiä, puhtaita ja täysin myyntikunnossa.

Noutamaton paketti:
Jos asiakas jättää tilauksensa noutamatta ja paketti palautuu meille niin vähennämme palautettavasta summasta 30€ lähetys- ja käsittelykuluja
riippumatta tilauksen summasta.

Yleistä

Selaimessasi tulee olla javascript- toiminto sekä evästeiden (cookies) hyväksyntä päällä ostaessasi tuotteita Crossroadin verkkokaupan kautta. Emme luovuta tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille. Crossroad pidättää oikeuden lähettää uutiskirjeen satunnaisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen (18v). Jos et ole täysi-ikäinen, pyydä huoltajaasi tekemään tilaus puolestasi. Rekisteröityminen palveluumme väärillä henkilötiedoilla on Suomen lain mukaan rikos.

Lakiasiat

Oikeusasiat ratkaistaan Suomen lain mukaan Turun käräjäoikeudessa.