Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

CrossRoad verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä. Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Rekisterinpitäjä
CrossRoad LifeStyle
Kauppiaskatu 13
20100 Turku
Y-2345053-0
tuulia@crossroad.fi
www.crossroad.fi

Rekisterin nimi
CrossRoad asiakasrekisteri

Tietosuoja
Tehdessään tilauksen CrossRoadista, asiakas hyväksyy CrossRoadin tavan käsitellä henkilötietoja. Mikäli tietoja halutaan tarkistaa, oikaista tai poistaa rekisteristä tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla tuulia@crossroad.fi tai CrossRoad Kauppiaskatu 13, 20100 TURKU

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten käsittelyyn, muuhun asiakassuhteen hoitoon, liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä rekisteröityneille asiakkaille suunnattuun markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan CrossRoadin omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietosisältö
• Verkkokaupan asiakkaiden yksilöintitiedot: asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt www.crossroad.fi sivuston asiakkaaksi rekisteröityessään. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana.
• Tiedot www.crossroad.fi verkkokaupan asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Evästeet
CrossRoad kerää www.crossroad.fi sivuston käyttäjien päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (“cookies”) ja muiden tekniikoiden avulla. Näiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin sivustoa käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt sivustolle, milloin ja mitä www-sivuja käyttäjä on selannut, mitä käyttäjä on sivustolla nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on käyttäjän päätelaitteen IP-osoite ja mahdollinen sarjanumero.

Evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa käyttäjän käyttökokemus sivustolla sekä analysoida ja kehittää sivustoa edelleen. Evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö huomioon ottaen evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin yhdistää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston tai sen osien toiminnallisuuteen. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja.

Tietojen luovutukset
Asiakasrekisteristä ei luovuteta nimi- ja osoitetietoja ulkopuolisille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.